100% передоплата за аудит: необхідність або черговий маркетинговий гачок?

100% передоплата за аудит: необхідність або черговий маркетинговий гачок?

"Ніщо так не зміцнює віру в людину, як передоплата" – невідомий автор.

Як часто Вам доводиться платити 100% передоплату за якийсь товар або послугу? У Вас це викликає сумніви або негатив? Після новини про передоплату Ви замислюєтеся, про пошук іншої фірми для співпраці?

Запевняємо Вас, для ринку аудиторських послуг – це обов'язкова практика. Кожна поважаюча себе аудиторська фірма бере 100% передоплату за послуги.

Це пов'язано з тим, що працюючи на благо Вашої компанії, аудитор повинен бути впевнений в тому, що його ризики обгрунтовані. Пояснимо, про які ризики йдеться.

 

Аудиторська практика – це єдиний вид діяльності, серед усіх можливих, який регулюється Кодексом аудиторської Етики.

Найцінніше, що може бути у аудитора – це його репутація.

Коли Ви подаєте заявку на аудит, аудиторська компанія ретельно аналізує Ваше підприємство, на предмет можливої ​​співпраці.

Незалежна аудиторська компанія детально вивчає діяльність Вашого підприємства, фінансові показники, репутацію Вашої компанії і обов'язково спілкується з попереднім аудитором.

Аудиторська фірма не може дозволити собі братися за все звернули компанії.

Вам це дає впевненість у тому, що ваш проект буде виконано якісно і в повному обсязі.

 

Проведення аудиторської перевірки – об'ємний проект, який займає велику кількість часу, потребує залучення додаткових співробітників різноманітних рівнів  кваліфікації співробітників: від помічника до сертифікованого аудитора. 

Навіть на першому етапі проекту аудитор виконує значний об'єм роботи: визначення етапів роботи, вибірка та визначення ризиків, аналіз усіх первинних даних, аналіз фінансових показників, тощо.

 

Парадокс! Але від 100% передоплати виграють дві сторони.

Ваша вигода в тому, що ви гарантовано, отримаєте якісний продукт, з виконанням всіх норм Міжнародних стандартів аудиту (МСА), конфіденційність і цінні рекомендації щодо поліпшення бухгалтерського і податкового обліку вашого підприємства.

Ви платите за якість і це того варто.

 

Навіщо Вам аудит Вашої компанії?

Якісний аудит мінімізує ризики і виникнення помилок за допомогою подвійного контролю якості, з метою уникнення помилок і виключення людського фактора.

Аудиторська перевірка оптимізує витрати Вашого підприємства, тим самим вивільняючи додаткові кошти, які Ви можете витратити на благо компанії. Проходження перевірки дозволяє залучити інвесторів, так як вся фінансова сторона Вашого підприємства прозора і безпечна для інвестицій. Ви, як керівник, підвищуєте контроль управлінського, податкового та бухгалтерського обліків.

Аудит дає можливість Вашому підприємству і Вашим працівникам працювати ефективніше і з повною впевненістю в правильності прийнятих рішень.

 

 

Виникли питання?

Зв'яжіться з нами прямо зараз!

097 338 12 88, 050 340 11 17

af@audit-invest.com.ua

 

 

 

 

ДІЗНАЙТЕСЬ ВСІ НАЙАКТУАЛЬНІШІ НОВИНИ ПЕРШИМИ!

Підписуйтесь на сторінку в Facebook https://www.facebook.com/AuditInvestAF/

Ставте лайки, діліться з друзями та задавайте питання.

На YouTube-канал https://www.youtube.com/channel/UC0aP1QvLTGFTDhSYBTqYnTw

Дізнайтеся першим!
Підпишіться на розсилку і отримуйте
тільки найкориснішу інформацію для вашого бізнесу!
Підписатися

    Залиште свої дані, ми передзвонимо Вам протягом 5 хвилин!

      Залиште свої дані, ми зв'жемся з вами найближчим часом

      КиївДніпроКам'янське
      Написать в
      Viber