Залучений колектив або як залучити?

24 травня пройшов виїзний корпоративний тренінг для керівників АФ «Аудит-Інвест». Організатори підготували для учасників ряд цікавих і корисних завдань, тестів, кейсів по темі залучення персоналу.

Коротко, як це було:

1. Ми вчилися не тільки давати команди, але так само слухати і чути один одного, адже це так важливо для керівника при роботі з підлеглими!

 

 

Учасникам було запропоновано провести по вузькій стежці з перешкодами своїх колег, допомагаючи їм при цьому.

2. Ділилися своїм унікальним досвідом і напрацюваннями.

 

 

3. Заповнювали тести, вивчали методики і сформували плани для подальшого розвитку своєї команди.

 

 

«Я в черговий раз переконуюся, що у нас дуже дружний і прагнучий до постійного розвитку колектив! Перед нами завжди стоїть завдання не просто утримувати залученість персоналу, а й постійно піднімати її рівень. Завдяки тренінгу у мене з’явилося дуже багато ідей. Хочеться, щоб подібні заходи проводилися якомога частіше!» – поділилася своїми враженнями керівник Департаменту бухгалтерського обслуговування.

 

«Залучення персоналу має велике значення для ефективної роботи компанії. Жодна успішна компанія не може існувати без енергійних та ініціативних співробітників, які вірять в успіх спільної справи і знають, як його досягти. Тренінг розрахований на те, щоб показати нашим керівникам важливість залучення, дати їм якомога більше інформації, щоб управління персоналом було ефективним і були задіяні всі фактори, на які керівник підрозділи може реально вплинути» – зауважила тренер корпоративного тренінгу, HR АФ «Аудит-Інвест».

 

 

Дізнайтеся першим!
Підпишіться на розсилку і отримуйте
тільки найкориснішу інформацію для вашого бізнесу!
Підписатися

    Залиште свої дані, ми передзвонимо Вам протягом 5 хвилин!

      Залиште свої дані, ми зв'жемся з вами найближчим часом

      КиївДніпроКам'янське
      Написать в
      Viber