Реальні бізнес-ситуації з життя наших клієнтів: «А Ви заплатили податки?»

Податкові перевірки – звичайна справа. Однак, результат перевірки може бути абсолютно різним…

Керівник великого виробничого підприємства Світлана завжди розуміла важливість податкової перевірки. ЧОМУ? Результат такої перевірки безпосередньо залежить від правильності ведення бухгалтерського та податкового обліків, стану первинної документації.

 

ЩО МИ ЗРОБИЛИ: 

Перевірка первинних документів та їх співставлення з даними обліку. Було виявлено відсутність переконливих доказів здійснення операцій, порушення зв’язку між фактом здійснення операції і господарською діяльністю підприємства, завищення сплати податків.

РЕЗУЛЬТАТ: 

Зниження податкових платежів до бюджету за рахунок вчасно виправлених помилок у податковому та бухгалтерському обліку, уникнення штрафних санкцій з боку держорганів.

За результатами успішного співробітництва компанія Світлани перейшла на бухгалтерське обслуговування з поділом повноважень: розрахунок заробітної плати і пов’язаних з нею податків, перевірка податкової звітності до її подання до ДПІ – здійснюються «Аудит-Інвест».

 

Хочете, щоб і у Вашій компанії ніколи не було подібних проблем? Звертайтеся 050 340 11 17, 097 338 12 88 – ми допоможемо!

 

Читайте також: Реальні бізнес-ситуації з життя наших клієнтів: «Чим займається Ваш головний бухгалтер?»

Дізнайтеся першим!
Підпишіться на розсилку і отримуйте
тільки найкориснішу інформацію для вашого бізнесу!
Підписатися

    Залиште свої дані, ми передзвонимо Вам протягом 5 хвилин!

      Залиште свої дані, ми зв'жемся з вами найближчим часом

      КиївДніпроКам'янське
      Написать в
      Viber